ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

συναυλιες

Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας - Θράκης, σε συνεργασία με την Διευρυμένη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης – Έβρου, διοργανώνει τρεις εμφανίσεις της Παιδικής Χορωδίας «Symbol» από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας.
Η χορωδία «Symbol» ιδρύθηκε το 1990 από τον Καθηγητή Jean Lupu με την στήριξη και την ευλογία του Πατριάρχη της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Θεόκτιστου. Στα 18 χρόνια της σταδιοδρομίας της η Χορωδία έχει τραγουδήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη (Γαλλία, Ρωσία, Ισπανία, Πολωνία, Βέλγιο, Γερμανία, Νορβηγία Μολδαβία, Ουγγαρία κ.α.) και έχει αποσπάσει βραβεία στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς Χορωδιών. Το έργο της εκτείνεται πέραν των συνεχών καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και σε μία ευρεία δισκογραφία, η οποία περιλαμβάνει Βυζαντινή Εκκλησιαστική Μουσική, Θρησκευτική Μουσική της Δυτικοευρωπαϊκής Παράδοσης, Λαϊκή Ρουμάνικη Μουσική καθώς και Κλασικό ρεπερτόριο.
Όλα τα μέλη της Χορωδίας έχουν εξαιρετική μουσική κατάρτιση και έχουν ως κύριο σκοπό να αποτελέσουν το «Σύμβολο» (σύμφωνα με το όνομά τους) της διαχρονικής αξίας της υψηλής Μουσικής Τέχνης σε συνδυασμό με την προώθηση των αξιών της Χριστιανικής ηθικής και αγνότητας.
Οι συναυλίες της Χορωδίας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στην Κομοτηνή, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στη αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου Ορεστιάδας και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξ/πολης, ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας θα συμμετάσχουν στην πρωινή Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στο Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στην Ορεστιάδα ψάλλοντας Εκκλησιαστικούς ύμνους και τροπάρια.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.