ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

μαϊμου προϊοντα;

Ύστερα από καταγγελία και άμεση παρέμβαση του Πρόεδρου της Συντονιστικής Επιτροπής Ελέγχων Καταστημάτων Τροφίμων, Γενικού Γραμματέα του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Έβρου, η Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχίας Έβρου προχώρησε στη δέσμευση προϊόντων αλλαντοποιίας τα οποία όπως διαπιστώθηκε έφεραν παραπλανητικές για το κοινό ενδείξεις.
Συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορά δέσμευση μικρής ποσότητας από το προϊόν «Σαλάμι Σκορδάτο ΘΡΑΚΗ» που βρέθηκε σε Σούπερ Μάρκετ της περιοχής, στη συσκευασία του οποίου αναγράφονταν η φράση «Παραγωγή από: ΘΡΑΚΗ ΑΕ» με έδρα τις Φέρες, ενώ παράλληλα υπήρχε ο κωδικός παρασκευαστηρίου 09, ο οποίος αντιστοιχεί σε επιχείρηση με έδρα την Αθήνα.
Ειδικότερα η Διεύθυνση Εμπορίου προέβη σε ελέγχους σε Σούπερ Μάρκετ της περιοχής και αφού διαπίστωσε τη κυκλοφορία των εν λόγω μη κανονικών προϊόντων, τα δέσμευσε και στη συνέχεια ενημέρωσε τις εμπλεκόμενες εταιρείες (σούπερ μάρκετ, διακινητή και παρασκευαστή) ζητώντας την άμεση λήψη διορθωτικών ενεργειών, δηλαδή την απομάκρυνση αυτών από τους χώρους πώλησης και από τη διακίνηση, μέχρι τη συμμόρφωση της επισήμανσης προς τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, όπως προβλέπεται από την ΚΥΑ 15523/06.
Παράλληλα, ενημερώθηκαν και οι αντίστοιχες Υπηρεσίες της Νομαρχίας Αθηνών και Ροδόπης, καθώς και ο ΕΦΕΤ. Οι ελεγκτές της Διεύθυνσης Εμπορίου, προέβησαν σε ελέγχους σε έξι σημεία λιανικής πώλησης του προϊόντος χωρίς όμως να εντοπίσουν ποσότητες. Οι έλεγχοι συνεχίζονται.
Στους παραβάτες θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις.