ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

κκε για δπθ

Το ενδιαφέρον τους λοιπόν για την ανάπτυξη της περιοχής μας και του ΔΠΘ είναι πέρα για πέρα υποκριτικό. Είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι για την κατρακύλα της περιοχής μας και δεν τους « ξεπλένουν » οι κραυγές για κάποια νέα σχολή.
Σήμερα είναι επιτακτική η ανάγκη οι εργαζόμενοι, οι αγρότες , οι επαγγελματίες οι νέοι και οι νέες της περιοχής μας , να συνειδητοποιήσουν ότι , σωτηρία της περιοχής μας στα πλαίσια της πολιτικής της ΕΕ, που χρόνο με το χρόνο απαξιώνει τις παραγωγικές δυνατότητες του τόπου μας, δεν υπάρχει .
Χρειάζεται άμεσα να συγκεντρώσουμε την προσοχή μας και όλες τις δυνάμεις ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν. Να διεκδικήσουμε ανάπτυξη της περιοχής μας με βάση τις πλούσιες παραγωγικές δυνατότητες που έχει χωρίς περιορισμούς και πρόστιμα
Χρειάζεται ακόμα να αγωνιστούμε για ένα αναβαθμισμένο Δημόσιο Δωρεάν Πανεπιστήμιο , με ενιαία την τριτοβάθμια εκπαίδευση, κόντρα στις αποφάσεις «της Μπολόνια» , που θέλει να το «κοντύνει» στο ύψος των ψευτοκολεγίων (Κ.Ε.Σ) , που θέλει να το μετατρέψει από πνευματικό ίδρυμα σε επιχειρηματικό κέντρο ψευτοκατάρτισης.
Χρειάζεται ακόμα μαζί με τους φοιτητές να δυναμώσουμε τον αγώνα, για να αποκτήσουν επιτέλους οι σχολές της Ορεστιάδας σύγχρονες εγκαταστάσεις, να σταματήσουν να στεγάζονται στο κτίριο που έγινε για τις ανάγκες του 1ου Λυκείου, να έχουν επάρκεια διδακτικού και βοηθητικού προσωπικού και να διευκολύνουμε τους φοιτητές, που προτιμούν τις σχολές της Ορεστιάδας, να έχουν δωρεάν φοίτηση , στέγαση, σίτιση , μετακίνηση και δωρεάν συγγράμματα, για να μπορούν απερίσπαστοι να αφοσιωθούν στις σπουδές τους.