ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

λιποθυμια υπουργου

Λιποθύμησε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ στη διάρκεια επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη. Ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρικό κέντρο Σουφλίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για το επόμενο 24ωρο για καθαρά προληπτικούς λόγους.Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Χρυσόστομος Ξανθόπουλος, έδωσε στη δημοσιότητα ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρεται:
«Σήμερα στις 5.50 το απόγευμα, διακομίσθηκε από το κέντρο υγείας Σουφλίου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γεώργιος Σουφλιάς, λόγω λιποθυμικού επεισοδίου που είχε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο δάσος Δαδιάς Σουφλίου. Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης υποβλήθηκε άμεσα σε όλες τις ενδεδειγμένες ιατρικές εξετάσεις, χωρίς να προκύψουν παθολογικά ευρήματα. Για προληπτικούς και μόνο λόγους, οι θεράποντες ιατροί συνέστησαν την παραμονή του στο νοσοκομείο».
protothema.gr