ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

τουρισμος

Η Νομαρχία Έβρου στα πλαίσια της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. συμμετείχε στην διεθνή έκθεση τουρισμού «TOUR SALON» η οποία διεξήχθη το χρονικό διάστημα από 16 έως και 18 Οκτωβρίου 2008 στην πόλη Poznan της Πολωνίας.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό που πρόβαλλε τα αξιοθέατα του Έβρου και της Σαμοθράκης καθώς και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των ανωτέρω περιοχών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την πλευρά των επισκεπτών για την περιοχή μας. Ειδικότερα, τόσο στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού, όσο και στον τομέα των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η ζήτηση της περιοχής μας ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική.
Δεν ήταν όμως μόνο οι εν δυνάμει τουρίστες αυτοί που έδειξαν ενδιαφέρον για τα αξιοθέατα, τις τουριστικές υποδομές, τους τρόπους πρόσβασης στην περιοχή και τις διάφορες αθλητικές και μη δραστηριότητες που μπορούν να ασκήσουν. Γενική διαπίστωση ήταν πως η περιοχή προσελκύει ιδιαίτερα την προσοχή των τουριστικών πρακτόρων λόγω των δύο εθνικών πάρκων που διαθέτει.
Την Νομαρχία Έβρου εκπροσώπησε υπηρεσιακός παράγοντας του τμήματος τουριστικής ανάπτυξης.