ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

γιατι θεε μου;

Γερουσιαστής έκανε μήνυση στο Θεό, ο δικαστής όμως την απέρριψε γιατί δεν είχε τη διεύθυνσή του (ΘΕΟΥ!) για να τον καλέσει στο δικαστήριο!
Ο Γερουσιαστής της Νεμπράσκα, Έρνι Τσέιμπερς κατέθεσε τη μήνυση πριν από ένα χρόνο. Κατηγορεί το Θεό, που «ξέρει τα πάντα», όπως λέει, για όλες τις καταστροφές, το θάνατο και την τρομοκρατία που προκαλεί σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Ο δικαστής Μάριον Πολκ στήριξε την απόφασή του για να απορρίψει το απίστευτο αυτό αίτημα, όχι στο γεγονός ότι δεν έχει καμία βάση, αλλά στο ότι δεν είχε διεύθυνση του Θεού για να του κοινοποιήσει την κλήτευση. «Το δικαστήριο δεν έχει τρόπο να ειδοποιήσει το πρόσωπο που κατηγορείται, άρα η υπόθεση απορρίπτεται», ανέφερε ο δικαστής.
Μετά την απόρριψη του αιτήματός του, ο Τσέιμπερς δηλώνει πως δεν σκοπεύει να το βάλει κάτω και πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να την εφεσιβάλει. «Από τη στιγμή που το δικαστήριο αναφέρει ότι δεν έχει τη διεύθυνση του Θεού, σημαίνει ότι αναγνωρίζει την υπόστασή του και αφού ο Θεός ξέρει τα πάντα, γνωρίζει και για τη μήνυση», ανέφερε ο Γερουσιαστής μετά τη λήξη της ακροαματικής διαδικασίας.
zougla.gr