ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

δεβζος

Δεν στέγνωσε καλά-καλά το δημοσιογραφικό μελάνι σε ό,τι αφορά τις business του «γαλάζιου» αγροτοσυνδικαλιστή Θανάση Κοκκινούλη στον τομέα των εμπορικών κέντρων και να που μια δεύτερη επιχειρηματική προσπάθεια και πάλι στην περιοχή της Θεσσαλίας έρχεται να ταράξει τα νερά.
Η ύφεση ύφεση, όμως η Sonae Sierra και η Rockspring Property Investment Managers, ενεργώντας για λογαριασμό της PanEuropean Property Lmtd. Partnership, ξεκίνησαν χθες το εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο «Pantheon Plaza» στη Λάρισα.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε επιφάνεια εμπορικό κέντρο της Κεντρικής Ελλάδας, σε μια επένδυση ύψους 76,3 εκατ. ευρώ. Το νέο αυτό κέντρο διαθέτει επιφάνεια 27.000 τ.μ., με το 98% των καταστημάτων του ήδη να έχει εκμισθωθεί. Συγκεκριμένα το «Pantheon Plaza» στεγάζει 110 καταστήματα μεταξύ των οποίων και τα σήματα Φωκάς, Aldi, Media Markt, H&M, Promod, Footlocker κ.ά. Επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία σημάτων στον τομέα της ένδυσης, όπως οι φίρμες BSB, Bill Cost, Pagoni, Adidas, Nautica, Karen Miller, Dur, Gant, Timberland κ.ά.
Η ζώνη επιρροής στην οποία το νέο κέντρο απευθύνεται είναι 197.000 κατοίκων, ενώ διαθέτει 1.600 θέσεις δωρεάν στάθμευσης και προσφέρει 900 θέσεις εργασίας. Ο προβλεπόμενος αριθμός επισκεπτών για το έτος που ξεκινά θα είναι 5 εκατομμύρια, ενώ 6 είναι τα καταστήματα-«άγκυρες».
του Δημήτρη Μαρκόπουλου
protothema.gr

Κάντε τη ΔΕΒΖΟΣ εμπορικό κέντρο ΤΩΡΑ!!!!
Σώστε τον "Βόρειο" Έβρο.