ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

λευτερης χαμαλιδης

Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή "έκαψε" το θέμα, αφού ο δήμαρχος μπήκε σε μια διαδικασία διαφωνίας με τον πρόεδρο του Δ.Σ., για την ημέρα διεξαγωγής του συμβουλίου. Θαρρείς κι ήταν αυτό το μείζον θέμα. Έτσι όταν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, η Δημοτική Αρχή δεν παίρνει καμιά πρωτοβουλία, παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις από την αντιπολίτευση, είναι λογικό να πρωτοστατεί και πάλι η μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Χάνοντας και πάλι την ουσία ο δήμαρχος, αντί να επιδιώξει συναίνεση, ασχολείται με ήσσονος σημασίας ζητήματα. Λογικό κι επόμενο, η απουσία σχεδόν όλων των πολιτικών παραγόντων της περιοχής. Έτσι, δεν μπορούμε να περιμένουμε επιτυχές αποτέλεσμα.Για άλλη μια φορά, χάσαμε πολύτιμη ενέργεια να συζητάμε για τα αυτονόητα.Ο δήμαρχος έδειξε να μην καταλαβαίνει τι γίνεται και φάνηκε σα να δημαρχεύει σε άλλο δήμο.
Απογοήτευση μου προκάλεσε το γεγονός ότι αναλωθήκαμε αρκετή ώρα, σ' έναν αγώνα απονομής ευσήμων για αυτονόητες δράσεις κι ενέργειες.
Θα ήθελα να τονίσω ακόμη, ότι το ζήτημα αυτό δεν αντιμετωπίζεται με παραινέσεις του τύπου, εγώ εσύ κι εσύ να πάμε στον Πρύτανη και να τον πείσουμε να εντάξει την Ν. Ορεστιάδα στα διευρυμένα τμήματα. Αυτό δηλώνει ερασιτεχνισμό και είναι απόψεις άλλων εποχών. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Απαιτούν πια επαγγελματισμό. Να ξέρεις τι θέλεις και πως το θέλεις.

Περισσότερα : hamalidis.blogspot.com