ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

εργα νομαρχιας εβρου




Για τα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο βόρειο τμήμα του νομού, και τα οποία επιθεώρησε την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, αναφέρθηκε ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε σήμερα το μεσημέρι.
Ο κ. Ζαμπουνίδης τόνισε ότι κανένα έργο δεν κινδυνεύει και ότι όλα θα ολοκληρωθούν μέσα στον Νοέμβριο και στους προκαθορισμένους χρόνους.
Συγκεκριμένα πρόκειται για κτιριακά έργα συνολικού προϋπολογισμού 14.500.000 ευρώ και αντιπλημμυρικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 10.700.000 ευρώ.
Συνολικά σε όλο το νομό εκτελούνται έργα ύψους 45.000.000 ευρώ και όπως υπογράμμισε ο Νομάρχης τα έργα αυτά εντάχθηκαν σχεδόν με τη λήξη του Γ ΚΠΣ, επειδή υπήρχε ωριμότητα από πλευρά Νομαρχίας, χάρις στις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλλαν οι τεχνικές υπηρεσίες. «Καταφέραμε μέσα λίγο χρονικό διάστημα, από τον Φεβρουάριο και μετα να απορροφηθούν οι πιστώσεις, όλα τα έργα δημοπρατήθηκαν με δημόσιους διαγωνισμούς , βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο τόσο στο βόρειο, όσο και στο νότιο τμήμα του νομού και σύντομα θα ολοκληρωθούν. Σημαντικές είναι οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις που κάναμε, ο καθαρισμός σε ποτάμια και ρέματα, που για πρώτη φορά γίνεται σε τέτοια έκταση και οι οποίες παρεμβάσεις πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουν ώστε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τα πλημμυρικά φαινόμενα του χειμώνα»
Την επόμενη εβδομάδα ο κ. Ζαμπουνίδης θα επιθεωρήσει τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νότιο τμήμα του νομού