ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

τουρκος προξενος στο διδυμοτειχο

Αποχαιρετιστήρια εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Χρήστο Τοκαμάνη, πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Αχμέτ Ριζά Ντεμιρέρ.
Όπως ο ίδιος τόνισε ,«μετά από δύο χρόνια καθηκόντων μου στην Δυτική Θράκη, αποχωρώ από την Ελλάδα με την επίσκεψή μου στο Διδυμότειχο.»
Ο κ. Πρόξενος ανάφερε πως « στο πρόσωπο του Δημάρχου Διδ/χου, χαιρετώ όλους τους κατοίκους της περιοχής,» ευχαριστώντας όλους για το μεγάλο ενδιαφέρον και την φιλοξενία που του έδειξαν στο διάστημα παραμονής του στην περιοχή.
Ιδιαίτερα θετική αναφορά έκανε για το Διδυμότειχο, χαρακτηρίζοντας το «ως πόλη με τις μεγαλύτερες δυνατότητες στην περιοχή, αφού προσφέρει άλλους ορίζοντες με την ιστορία και τους κατοίκους της. Τα μνημεία της, αρχής γινομένης από το μεγάλο Τζαμί, είναι έργα μεγάλου ενδιαφέροντος και αξίας που θα κερδίσουν μεγάλο ρόλο στην παγκόσμια ιστορική κληρονομιά.»
Ο κ. Ντεμιρέρ πρόσθεσε ακόμη ότι «το Διδ/χο, ως πόλη κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα, μας διευρύνει τους ορίζοντες στις σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών. Θα μπορούσα να πω,» συνέχισε, «πως τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας εξελίσσονται προς το καλύτερο, πέραν και των προσδοκιών μας, γι αυτό πιστεύω», κατέληξε «ότι το Διδυμότειχο θα υψωθεί σε μια συμβολική θέση σ αυτές τις σχέσεις .»
Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Χρήστος Τοκαμάνης αποχαιρετώντας τον Τούρκο Πρόξενο, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο του έργο, αναμένοντας όπως δήλωσε τον ερχομό του νέου στην περιοχή.