ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

τουρκος προξενος


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Νομάρχη Έβρου κ. Νικόλαο Ζαμπουνίδη πραγματοποίησε χτες ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Αχμέτ Ριζα Ντεμιρέρ στο Νομαρχιακό Κατάστημα.
Ο κ. Ντεμιρέρ έπειτα από διετή θητεία στο Προξενείο της Κομοτηνής, επισκέφθηκε τον Νομάρχη Έβρου για να τον αποχαιρετίσει, καθώς αποχωρεί από το Προξενείο.
Μετά το πέρας της συνάντησής τους ο κ. Ζαμπουνίδης δήλωσε «Τα δυο αυτά χρόνια υπήρξε ανάμεσα μας μια πολύ καλή και ειλικρινής συνεργασία στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων, όπως θεμάτων που έχουν σχέση με την πολιτική προστασία με στόχο να βοηθήσουμε τις περιοχές μας, τις χώρες μας. Αποκτήσαμε έναν πολύ καλό φίλο που γνώριζε τα προβλήματα, γνώριζε τις προσπάθειες που κάνουμε και οι δύο πλευρές σε τοπικό επίπεδο και μέσω του Δικτύου Διασυνοριακής Συνεργασίας των Νομαρχιών, γνώριζε τη βούληση μας να ζήσουμε ειρηνικά. Και βέβαια έχουμε συνειδητοποιήσει ότι κάθε φορά που υπάρχει κρίση μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας δεν πρέπει να υφίσταται τις συνέπειες ο λαός της περιοχής, του Έβρου, της Θράκης, της Αδριανούπολης. Γι’ αυτό λοιπόν μας έχει γίνει συνείδηση ότι πρέπει μέσα από τη συνεργασία να ελαχιστοποιούμε τις ζημιές που προκύπτουν από κάθε κρίση. Και πρέπει να καταλάβουν και οι κεντρικές κυβερνήσεις των δύο χωρών, ότι το κόστος είναι μεγάλο για μας και ότι πρέπει να βρεθούν λύσεις που θα οδηγούν σε μια μόνο κατεύθυνση, την ειρήνη. Μέσα από έναν τέτοιο δρόμο θα βρεθεί λύση και στο μεγάλο πρόβλημα με τις πλημμύρες που προκαλεί ο ποταμός Έβρος, να τον αξιοποιήσουμε, να γίνει ποτάμι ειρήνης και ευλογίας για την περιοχή. Και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε ακόμη καλύτερες σχέσεις μεταξύ των δύο περιοχών της Θράκης και της Αδριανούπολης. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας, του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να δουλεύει κι από εκεί όπου θα βρίσκεται για το καλό των δυο λαών.»
Από την πλευρά του ο κ. Ντεμιρέρ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία επισημαίνοντας τις πρωτοβουλίες και προσπάθειες του Νομάρχη Έβρου στην ανάπτυξη των σχέσεων των δυο χωρών.
Γ.Τ. Αύριο ο Τούρκος πρόξενος θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Διδυμοτείχου.
Στις συναντήσεις του Τούρκου διπλωμάτη θα ξαναναφερθούμε.