ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

εσπερινο λυκειο

Επίσκεψη στο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Νέας Ορεστιάδας πραγματοποίησε ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης το βράδυ της Δευτέρας και είχε συναντήσεις με τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νέας Ορεστιάδας, τον Διευθυντή του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.
Μιλώντας στους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι είναι εργαζόμενοι, ο κ. Ζαμπουνίδης τους συνεχάρη για την προσπάθεια τους και υπογράμμισε ότι στόχος της Νομαρχίας είναι δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές τους ανάγκες.
Όπως ανακοίνωσε ο Νομάρχης, η Νομαρχία ανταποκρίθηκε άμεσα στο σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης του σχολείου και προχώρησε στην εκπόνηση μιας μελέτης που θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ και προβλέπονται μεταξύ άλλων την κατασκευή νέων αιθουσών διδασκαλίας, νέα εγκατάσταση θέρμανσης κα. Το έργο θα δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα, μέσα στον Ιανουάριο θα εγκατασταθεί ο εργολάβος και με την έναρξη της νέας σχολική χρονιάς, όπως ανέφερε ο κ. Ζαμπουνίδης θα παραδοθεί ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο