ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

μαθητες και θεατρο

Θεατρική παράσταση από τους τελειόφοιτους του 3ου Γυμνασίου Νέας Ορεστιάδας σε συνεργασία με το ΔΙΟΝΥΣΟ
«Περπατώ εις το δάσος» την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος»
Οι τελειόφοιτοι του 3ου Γυμνασίου Νέας Ορεστιάδας διοργανώνουν πολιτιστική εκδήλωση για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών τους δράσεων, σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ.
Έτσι, την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 Ιανουαρίου 2010, στις 6 το απόγευμα, θα δοθεί θεατρική παράσταση με το έργο «Περπατώ εις το δάσος» της Στέλλας Μιχαηλίδου.
«Περπατώ εις το δάσος». Ένα έργο για μικρούς και μεγάλους με ιδιαίτερο, έξυπνο χιούμορ, όπου οι αναμνήσεις από πολλά γνωστά παραμύθια (Κοκκινοσκουφίτσα, Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κοντορεβιθούλης κ.α.) διασταυρώνονται, συνδυάζονται, περιπλέκονται και φτιάχνουν την περιπετειώδη διαδρομή μιας αλλόκοτης ηρωίδας. Ένα μυητικό ταξίδι είναι, λοιπόν, το «Περπατώ εις το δάσος», η πορεία ενός παιδιού, δηλαδή του καθενός από μας, στη ζωή, για να ανακαλύψει τον εαυτό του και τους άλλους και να ταξιδέψει στον κόσμο...
Η Σκηνοθεσία και οι χορογραφίες του έργου είναι του Άκη Τσονίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια έκανε ο Νίκος Πατούνας, ενώ η παράσταση ανεβαίνει με τη μουσική του Κώστα Βόμβολου. Παίζουν: Χρήστος Βενετίδης, Φωτεινή Γεωργιτσοπούλου, Σοφία Δημούδη, Ξανθή Εμμανουηλίδου, Μαργαρίτα Κεφαλά, Γιώτα Κυρμάνη, Χρυσή Λυμπερίδου, Κώστας Μερετάκης, Σαράντης Σαραντίδης, Αλεξάνδρα Τουλούμπα, Τόλης Τσακιρίδης.
Για περισσότερες πληροφορίες: 2552028280