ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

εργατικο κεντρο εβρου

Παραιτήθηκε, αλλά μένει στο πλευρό των εργαζομένων και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σε μία περίοδο που η εμπειρία και η γνώση του είναι χρήσιμες. Ο λόγος για τον παραιτηθέντα, πλέον, λόγω συνταξιοδότησης, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Έβρου Γιώργο Ευσταθίου, ίσως τον μακροβιότερο πρόεδρο Εργατικού Κέντρου στην Ελλάδα, αφού επί 26 χρόνια, από τη θέση αυτή, ασχολούνταν με τα προβλήματα εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων.
Η πρώτη απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που συγκροτήθηκε την Τετάρτη, ήταν να απονείμει αναμνηστική πλακέτα στον αποχωρήσαντα Πρόεδρο, «για την πολύχρονη θητεία (1984-2010) και προσφορά του στα συνδικαλιστικά δρώμενα σε περιόδους οξύτατης επίθεσης στους εργαζόμενους και συνταξιούχους, εκπροσωπώντας με επάρκεια τα συμφέροντα των Σωματείων, των Εργαζομένων, των Νέων και των Συνταξιούχων του Νομού μας». Για τον ίδιο λόγο τον ανακήρυξε και του απένειμε τον τιμητικό τίτλο του «ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ» του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου.
Μιλώντας στη «Γ», ο κ. Ευσταθίου σημείωσε πως σκοπεύει να συνεχίσει να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του στους συναδέλφους του, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που τα προβλήματα των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων ολοένα και διογκώνονται. Όσο για τον νέο πρόεδρο, σημείωσε: «είναι ένα αξιόλογο στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, υπήρξε ικανός αντιπρόεδρος τα τελευταία 4 χρόνια και γνωρίζει τα ζητήματα της περιοχής σε μεγάλο βαθμό κι έχει την εμπειρία που απαιτείται. Εγώ, θα είμαι πάντα δίπλα τους, για να τους συμβουλεύω και να τους στηρίζω».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Μετά από διαλογική συζήτηση και μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου έχει ως εξής :
1. ΓΚΙΓΚΟΥΔΗΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2.ΜΠΑΣΙΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3. ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4. ΓΙΑΡΙΜΗΣ ΖΗΣΗΣ ΑΝ. Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
5. ΦΟΥΤΖΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΡΓΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
6. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΑΜΙΑ
7. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΦΟΡΟΣ
8. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΝΚΑ ΜΕΛΟΣ
9.ΜΠΕΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ «
10.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ «
11. ΤΡΕΛΛΗ ΦΑΝΗ «
12.ΠΑΛΑΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ «
13. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ «

Συντάκτης: Κική Ηπειρώτου