ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

πετοσφαιριση β εθνικη

Με κορυφαίους της αναμέτρησης τους έμπειρους Ηλία Γραμματικόπουλο και Στέλιο Κεμανετζή, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας επικράτησε με 3-2 (20-25, 25-23, 25-13, 18-25, 15-10) του Μέγα Αλέξανδρου κατά την 14η αγωνιστική της Β Εθνικής και παράλληλα σημείωσε την 5η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.
Στα «πράσινα» βάφτηκε το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής καθώς ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέντε σετ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο και παράλληλα να μειώσει ακόμη περισσότερο την διαφορά του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο τεχνικός του ΑΟΟ στον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο δεν άλλαξε τη σύνθεση της ομάδας και ξεκίνησε με τους Γραμματικόπουλο, Ποτολίδη ακραίους, κεντρικούς τους Κεμανετζή, Ποτολίδη, διαγώνιο τον Καρδαμανίδη, πασαδόρο τον Σκαρλατίδη και λίμπερο τον Κωνσταντινίδη.
Το ξεκίνημα για τους «πράσινους» της Ορεστιάδας δεν ήταν το καλύτερο καθώς τα εύκολα λάθη και η επιθετική αναποτελεσματικότητα του ΑΟΟ και οι καλές άμυνες των παικτών του Μέγα Αλέξανδρου έφεραν το 20-25 και το 0-1.
Ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο για τους γηπεδούχους καθώς η άνοδος της απόδοσης του Ηλία Γραμματικόπουλου σε συνδυασμό με το καλό μπλοκ της ομάδας έγινε το 1-1 με το 25-23.
Το τρίτο σετ αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο αφού οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας έχοντας απελευθερωθεί και με την ψυχολογία υπέρ τους ξεκίνησαν εντυπωσιακά με το 12-1 και λίγο αργότερα με το 18-3 και έτσι έκαναν εύκολα και άνετα το 2-1 με το 25-13.
Η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι φίλοι του ΑΟΟ μιας και ο Μέγας Αλέξανδρος εκμεταλλευόμενος το μπλακ άουτ των «πρασίνων» ξέφυγε από την αρχή στο σκορ και στο τέλος με 18-25 έστειλε την αναμέτρηση στην ψυχοφθόρα διαδικασία του τάϊ-μπρέϊκ.
Εκεί ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας μείωσε τα λάθη του, έδειξε περισσότερο αποφασισμένος από τους Θεσσαλονικιούς και με το 15-10 πήρε το δίποντο της νίκης παραμένοντας αήττητος για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα.
Επόμενος αγώνας με τον ΑΟ Σερρων στις Σέρρες.

Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ
ORESTIADAVOLLEY.BLOGSPOT.COM