ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

μητροπολιτης δαμασκηνος

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, μετέβη στην Αλεξανδρούπολη μετά από πρόσκληση του Νομάρχη Έβρου κ. Νικολάου Ζαμπουνίδη, ο οποίος παρουσίασε την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων Sresial Olympics. Οι αγώνες αυτοί θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011.
Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρου-πόλεως κ. Άνθιμος, ο Πρόεδρος της Ν.Α.Ρ.Ε. κ. Γεώργιος Μηνόπουλος, ο Έπαρχος Β. Έβρου κ. Πολ. Αντωνιάδης, Δήμαρχοι του Νομού και εκπρόσωποι άλλων φορέων.
Το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Θεοδώρων Ν. Ορεστιάδος, όπου προέστη του πανηγυρικού Εσπερινού επί τη ευκαιρία της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών.
Παρουσία των πολιτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών Αρχών, διδασκάλων, καθηγητών και μαθητών, αλλά και πλήθος κόσμου, ο Σεβασμιώτατος ομίλησε για το νόημα της εορτής των Τριών Ιεραρχών.
Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε δεξίωση στο παρακείμενο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού προς τιμήν των διδασκάλων και των καθηγητών της Ν. Ορεστιάδος και της περιφερείας της.
Οι εκπαιδευτικοί, δια του εκπροσώπου τους κ. Γεωργίου Ριζιώτη, Δ/ντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ορεστιάδος, ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την εκδήλωση αυτή και ζήτησαν να έχουν τακτική επικοινωνία μαζί του.