ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ο δερμεντζοπουλος στο μπλοκο

Ο Βουλευτής Νομού Έβρου της Ν.Δ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος επισκέφθηκε τους αγρότες στο μπλόκο του Ορμενίου την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010.
Ο κ. Δερμεντζόπουλος συζήτησε με τους αγρότες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και του εξέθεσαν με λεπτομέρεια τα αιτήματά τους.
Ο κλάδος της γεωργίας και της κτηνοτροφίας βιώνει μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις των τελευταίων ετών, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι έχουν περιέλθει σε δεινή θέση και σε δραματικά αδιέξοδα.
O Βουλευτής ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει για τα θέματα των αγροτών μέσω των κοινοβουλευτικών του δραστηριοτήτων (ερωτήσεις σχετικά με τις αποζημιώσεις παραγωγών, τευτλοπαραγωγών, σπαραγγοπαραγωγών κ.τ.λ. , επανειλημμένες ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα Νέων αγροτών, τοποθετήσεις και υπομνήματα για τη στήριξη της ελληνικής κτηνοτροφίας, κ.τ.λ. καθώς και τις απαντήσεις που έχει λάβει από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επί των θεμάτων αυτών).