ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

αποβαση στον εβρο

Θα ανέτρεπαν τον Ερντογάν με εισβολή στον Έβρο
Με τίτλο «δεύτερη κρίση Ιμίων» η εφημερίδα Ταράφ δημοσιεύει ηχητικά ντοκουμέντα με συγκλονιστικά στοιχεία για το τουρκικό στρατιωτικό «Σχέδιο Βαριά» που αποσκοπούσε στην πτώση της κυβέρνησης Ερντογάν, μέσω της πρόκλησης έντασης με την Ελλάδα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, σε 175 σελίδες απομαγνητοφωνημένου ηχητικού υλικού, παρουσιάζονται οι απόρρητες συζητήσεις από 5/3/2003 έως και 7/3/2003 μεταξύ ανώτατων αξιωματούχων του Πρώτου Σώματος Στρατού, οι οποίοι φέρονται να προτείνουν μεταξύ άλλων τη δημιουργία χαμηλής έντασης σύγκρουσης με την Ελλάδα για την σφυρηλάτηση της εθνικής ενότητας και την κατάληψη τμήματος του ελληνικού Έβρου.
Στις συζητήσεις που κράτησαν δύο μέρες, συγκεκριμένα ο αρχηγός του 1ου Σώματος Στρατού Τσετίν Ντογάν προτείνει την κατάληψη τμήματος ελληνικού εδάφους δίπλα στο βόρειο τμήμα του ποταμού Έβρου. Παράλληλα λέει να ενισχυθεί η παρουσία της τουρκικής αεροπορικής δύναμης στην περιοχή.
Την ίδια ώρα ένας άλλος ανώτατος στρατιωτικός, ονόματι Τουντζάι, αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο εκδιώχθηκαν οι Ίμβριοι από το νησί τους, θέλοντας έτσι να παραλληλίσει τις δύο ιστορίες.
«Κάναμε το νησί ανοιχτές φυλακές, δημιουργήσαμε μονάδα στρατοχωροφυλακής και αυτό προκάλεσε την αποχώρηση των Ρωμιών από την Ίμβρο το 1965», ακούγεται να λέει. Πάντως η απάντηση του τουρκικού ΓΕΕΘΑ στα δημοσιεύματα της Ταράφ είναι πώς πρόκειται απλά για στρατιωτικά σενάρια και όχι για προσπάθεια κατάρριψης της κυβέρνησης.
zougla