ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

πετοσφαιριση, β εθνικη

Με το τρίποντο στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, καθώς κατά την 13η αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας των Ιωαννίνων με 3-1.


Νικηφόρο ήταν το επίσημο ντεμπούτο του Τάσου Βλασακίδη στον πάγκο του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας καθώς οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-1 των Ιωαννίνων στα Γιάννενα και πανηγύρισαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Οι «πράσινοι» αν και είχαν αρκετές απουσίες από την αποστολή (έλλειπαν οι Δρούλιας, Νταντής, Μπαξεβανίδης, Κοκκολάκης) και με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους (Νένογλου, Κυλούδης 16 ετών, Λαχτάρας 15 ετών) δεν δυσκολεύθηκαν να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Στον αγώνα με τα Ιωάννινα ο τεχνικός του ΑΟΟ χρησιμοποίησε τους Γραμματικόπουλο, Ποτολίδη ακραίους, Κεμανετζή, Προδρομίδη κεντρικούς, διαγώνιο τον Καρδαμανίδη, πασαδόρο τον Σκαρλατίδη και λίμπερο τον Κωνσταντινίδη.
Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ξεκίνησε καλά τον αγώνα και με αποτελεσματικές επιθέσεις πήρε από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας και στο τέλος με το 20-25 έκανε το 0-1.
Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπλοκάρουν τους «πράσινους» που είχαν κάποια πρόβλημα στην υποδοχή τους και έτσι με το 25-20 έγινε το 1-1.
Ωστόσο από εκεί και πέρα ο ΑΟΟ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και με το μπλοκ να δουλεύει όπως έπρεπε, τα λάθη να περιορίζονται στο ελάχιστο και αποτελεσματικές επιθέσεις πάνω στον φιλέ με το 11-25 και το 13-25 έγινε το 1-3 που χάρισε στους Εβρίτες το τρίποντο της νίκης. Στον αγώνα αλλαγές πέρασαν οι Μερετάκης και Μαρκίδης που έδωσαν ανάσα σε Καρδαμανίδη και Σκαρλατίδη.
Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ sto orestiadavolley.blogspot.com