ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

κικνηματογραφικη λεσχη αλεξανδρουπολης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης σας προσκαλεί στο καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτυ το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου και ώρα:22.00, με τους BAILDSA BAND στο cafe-bar ΒΑΟ ΒΑΒ.
"Βαλκανικοί ήχοι, τσιγγάνικες μελωδίες, punk αέρας σε μουσικές που δεν σ' αφήνουν να κρατήσεις τα πόδια σου στο χώμα..." (The grevena voice)
Σύντομο ιστορικό των BAILDSA BANDΤο συγκρότημα ξεκίνησε το 2006 από την Κωνσταντινούπολη με τη συνάντηση τριών μουσικών, του Θάνου Γκουντάνο (λάφτα), του Serdar Pazarcioglu (βιολί) και του GUrkan Ozkan (κρουστά) που εμφανίζονταν ως τρίο στις μουσικές σκηνές και τα μπαρ της Πόλης. Το 2008 οι Baildsa μετεξελίχθηκαν σε Band με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το 2009 απέκτησαν τη σημερινή τους σύνθεση. Eκτοτε παίζουν μανιωδώς σε bars, clubs, festival, parties, πορείες, διαδηλώσεις, γάμους και πανηγύρια σε όλη την Ελλάδα. Αυτόν τον καιρό μαγειρεύουν στο στούντιο ηχογραφήσεις με σκοπό να δημιουργηθεί ένα CD ή κάτι που να μοιάζει με CD.
Σύνθεση:
Θάνος Γκουντάνος - κιθάρα, φωνή
Γιάννης Γκουντάνος - κρουστά
Παντελής Στόικος - τρομπέτα
Γιάννης Βαμβακάς - ακορντεόν
Πάυλος Σπυρόπουλος - κοντραμπάσο