ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

αναγνωστης

ΑΤΥΧΗΣΑΣ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ

Τα δυο αυτοκίνητα είχαν μιαν άσχημη σύγκρουση και στραπατσαρίστηκαν και τα δυο άσχημα. Ευτυχώς όμως, οι οδηγοί τους, μια εντυπωσιακή ξανθιά
γυναίκα στο πρώτο, ένας άντρας οδηγός στο δεύτερο δεν έπαθαν σχεδόν τίποτα. Σύρθηκαν έξω από τα αμάξια τους και καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι, πριν ο άντρας αρχίσει να βρίζει, η ξανθιά παίρνοντας το πιο ευγενικό της ύφος είπε: "Πω, πω... Κοίτα σύμπτωση... Είσαι ένας άντρας. Αυτό είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Εγώ είμαι μια γυναίκα... Κοίτα τα αμάξια μας πώς έγιναν: Ένας σωρός άχρηστες λαμαρίνες, αλλά εμείς σωθήκαμε ως εκ θαύματος. Αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να γνωριστούμε καλύτερα. Ίσως ο Θεός θέλει να μας πει με τον τρόπο του ότι πρέπει να γίνουμε φίλοι, ίσως ότι πρέπει να ενώσουμε τις ψυχές μας και να ζήσουμε μαζί..."

Ο άντρας το σκέφτεται λίγο και λέει:

"Ίσως πράγματι να είναι σημάδι. Είναι θαύμα που δεν πάθαμε τίποτα!"

"Και κοίτα δω!..." συνέχισε η ξανθιά, "Κι άλλο θαύμα. Το αμάξι καταστράφηκε εντελώς, αλλά αυτό το μπουκάλι από αγνό μαλτ ουίσκυ έμεινε ανέπαφο! Σίγουρα ο Θεός θέλει να πιούμε και να γιορτάσουμε την καλή μας τύχη!"

Προτείνει τo μπουκάλι στον άντρα, εκεινος το παίρνει γνέφοντας ότι συμφωνεί και κατεβάζει μια γερή γουλιά Το δίνει πίσω στη γυναίκα, εκείνη το παίρνει, βάζει το καπάκι του και το ξαναδίνει στον άντρα.

Ο άντρας ρωτάει απορημένος:
"Εσύ δεν θα πιεις;"

Η ξανθιά λέει:
"Όχι! Θα περιμένω πρώτα να έρθει η Τροχαία!"