ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

μετρο

Αλλαγές στον συγκοινωνιακό χάρτη της βορειοανατολικής Αττικής φέρνει από την Δευτέρα η λειτουργία του μεγαλύτερου σταθμού μετεπιβίβασης στο σταθμό του Μετρό Νομισματοκοπείο. Έτσι από 1η Φεβρουαρίου, αρκετές αφετηρίες γραμμών μεταφέρονται στον συγκεκριμένο σταθμό του Μετρό, δημιουργούνται νέες γραμμές, ενώ άλλες γραμμές καταργούνται ή συγχωνεύονται. Η μεταφορά των αφετηριών αναμένεται να διευκολύνει καθημερινά τις μετακινήσεις περίπου 30.000 επιβατών που εξυπηρετούνται από τον σταθμό του Νομισματοκοπείου.
Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα στο Νομισματοκοπείο θα μεταφερθούν δέκα αφετηρίες λεωφορειακών γραμμών, οι οποίες βρίσκονται τώρα στους σταθμούς Εθνικής Αμυνας και Κατεχάκη.
Οι συγκεκριμένες γραμμές εξυπηρετούν τους κατοίκους των δήμων Αγίας Παρασκευής, Κορωπίου, Παιανίας, Βάρκιζας, Γέρακα, Αρτέμιδος, Παλλήνης και Χαλανδρίου.
Καταργούνται οι γραμμές 419, Γ5, 408 και δημιουργούνται νέες οι 409 Παπάγου-Στ. Εθνικής Αμυνας-Στ. Κατεχάκη και 413 Παπάγου-Σταθμός Κατεχάκη-Σταθμός Εθνική Αμυνα.
Στο μεταξύ, το πράσινο φως για την επέκταση των ποδηλατοδρόμων και τη δημιουργία οδών ήπιας κυκλοφορίας στους Δήμους Νέας Ερυθραίας, Εκάλης, Βριλησσίων, Χαλανδρίου και Κηφισιάς άναψε το υπουργείο Υποδομών, εγκρίνοντας τα πρώτα κονδύλια για τις απαραίτητες μελέτες και τα αρχικά έργα.
Δίκτυο ποδηλατοδρόμων θα δημιουργηθεί επίσης στη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τη Λαμία, την Κέρκυρα, τη Ναύπακτο, την Αμαλιάδα, τη Ρόδο και την Καλαμάτα, ενώ θα κατασκευαστεί πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στον Δήμο Κισσάμου Χανίων.
in.gr