ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

χειροτονια ιερεα

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, χθες το απόγευμα επισκέφτηκε και συνομίλησε με τους αγρότες που βρίσκονται παρατεταγμένοι με τα γεωργικά τους μηχανήματα στο τελωνείο Ορμενίου.
Σήμερα το πρωί ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Χιονάδων του Δήμου Μεταξάδων. Κατά τη διάρκεια της Θ. Λειτουργίας χειροτόνησε Διάκονο τον Αθανάσιο Παπαιωάννου, κάτοικο Χιονάδων. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας χειροθέτησε Αναγνώστη τον κ. Καλπακίδη Αθανάσιο
Παρόντες ήταν ο Αντινομάρχης Έβρου κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου, ο Δήμαρχος Μεταξάδων κ. Χρήστος Τερτσούδης, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Χρήστος Τοκαμάνης, ο Δήμαρχος Τριγώνου κ. Χατζηπαναγιώτου Εμμανουήλ, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Συλλόγων του χωριού και πλήθος κόσμου.
Το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Τριγώνου, μετέβη στην Αλεξανδρούπολη και συναντήθηκε με τον Νομάρχη Έβρου κ. Νικόλαο Ζαμπουνίδη.
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι σήμερα ο Σεβασμιώτατος συμπληρώνει 15 χρόνια Αρχιερωσύνης. Εξελέγη την 25 Ιανουαρίου 1995 και χειροτονήθηκε Επίσκοπος Διαυλείας την 27 Ιανουαρίου 1995, προεξάρχοντος του Μακαριστού Μητροπολίτου Δράμας Διονυσίου.