ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

δημος διδυμοτειχου

Από την 1η Ιανουαρίου 2010, ο Δήμος Διδυμοτείχου, συγκαταλέγεται στις 3.488 πόλεις σε 134 χώρες όλο τον κόσμο, οι οποίες απαρτίζουν την Διάσκεψη των Δημάρχων για την Ειρήνη.
Είναι ο 6ος έκτος κατά σειρά Δήμος στην Ελλάδα, που η αίτηση ένταξής του, εγκρίθηκε από τον εν λόγω Μη Κυβερνητικό Οργανισμό, που σα σκοπό έχει την προώθηση της Παγκόσμιας Ειρήνης και ιδιαίτερα τον πυρηνικό αφοπλισμό.
Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε από το 1982 όταν ιδρύθηκε ο Μ.Κ.Ο. από τον Ιάπωνα Δήμαρχο της Χιροσίμα κ. Τakeshi Araki στα πλαίσια μιας ενημέρωσης για την απάνθρωπη σκληρότητα των πυρηνικών όπλων.
Έτσι προτάθηκε ένα νέο πρόγραμμα προώθησης αλληλεγγύης των πόλεων προς την πλήρη κατάργηση των πυρηνικών όπλων.
Η πρόταση αυτή παρέχει στις πόλεις έναν τρόπο να υπερβαίνουν τα εθνικά σύνορα και να εργασθούν από κοινού για να πιέσουν την κατάργηση των πυρηνικών, από το 2020.
Οι Δήμαρχοι για την Ειρήνη είναι μια Διεθνής Οργάνωση που αποτελείται από πόλεις που έχουν εκφράσει επισήμως την υποστήριξη στον προγραμματισμό του 1982.
Οι ενέργειες για τη συμμετοχή του Δήμου Διδυμοτείχου προέκυψαν, μετά από εισήγηση του Δημάρχου κ. Χρήστου Τοκαμάνη και την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου.