ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

εγνατια

Ανακοινώνεται ότι, το ρεύμα της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση από Κομοτηνή προς Αλεξανδρούπολη, από το ύψος του Ανατολικού Κόμβου Κομοτηνής, θα παραμείνει κλειστό μέχρι στις 30 Νοεμβρίου 2009, λόγω εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης της ασφάλτου από την υπεύθυνη εταιρεία.
Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αλεξανδρούπολη, κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα διεξάγεται από την (παλαιά) Εθνική Οδό, (μέσω Σαπών) ενώ κανονικά θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή - Ξάνθη.
Παρακαλούμε για την κατανόηση των φίλων οδηγών και επισημαίνουμε την ιδιαίτερη προσοχή αυτών, λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα σήμανση αλλά και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κύριε Τομαδάκη πρέπει επιτέλους κάποιος να α-σχοληθεί με το κατευφημησμό έργο «κάθετος άξονας Αρδανίου - Ορμενίου";
Βάφτισαν υφιστάμενο δρόμο σε κάθετο άξονα! Κάνουν με-λέτες βελτίωσης! Κάνουν , κάνουν και τίποτα δεν κάνουν.
Και όταν λέω κάποιος εννοώ τη δικαστική εξουσία.
Τον κύριο Εισαγγελέα ! Δε γίνεται βρε αδερφέ 6 χρόνια 15 χιλιόμετρα μέσα στον κάμπο να μην ολοκληρώνονται.Εννοώ το κομμάτι «ΜΑΝΔΡΑ-ΨΑΘΑΔΕΣ»
Νομίζω ότι κάπου στο 2004 ή 2005 ξεκίνησε το παραπάνω έργο! Πέρασαν σχεδόν 5-6 χρόνια και από τα 15 χιλιόμετρα δεν ολοκληρώθηκε ούτε ένα (1) χιλιόμετρο.
Σε αυτόν τον τόπο ζουν : Βουλευτές, Νομάρχες, Έπαρχοι, Δήμαρχοι, Πολιτευτές! Δεν βλέπουν; Δεν τους αφορά;
Επιτέλους Εβρίτες! Ξεσηκωθείτε! Διαμαρτυρηθείτε! Τι άλ-λο πρέπει να μας κάνουν!
Βάφτισαν υφιστάμενο δρόμο (ΑΡΔΑΝΙΟ-ΟΡΜΕΝΙΟ) σε κάθετο άξονα! Κάνουν μελέτες βελτίωσης! Κάνουν , κάνουν και τίποτα δεν κάνουν.
Σαράντα χιλιόμετρα Διδ/χου -Καστανεών , σαράντα χιλιό-μετρα κάμπου και όμως! Δέκα δεν είναι τα σημεία που μπορεί κανείς με ασφάλεια να προσπεράσει, αφού κάθε σημείο στο ο-ποίο επιτρέπεται η προσπέραση δεν είναι πάνω από 100-150 μέ-τρα.Σε σαράντα χιλιόμετρα στην ουσία δεν μπορείς να κάνεις ασφαλή προσπέραση.
Για μπείτε στο site της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΑΕ ΝΑ ΔΕΊΤΕ Πως Μας ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ!
Λέει συγκεκριμένα « ΧΕΙΜΩΝΙΟ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ» σε κυ-κλοφορία!
Πότε το κάνατε βρε καλά παιδιά το συγκεκριμένο κομμάτι; Τι κάνατε ειλικρινά απαντήστε! Έναν ισόπεδο και απαράδεκτο κόμβο όπου έχουν γίνει μέχρι σήμερα δεκάδες ατυχήματα. Μι-κρά και μεγάλα!
«ΠΟΛΙΤΗΣ» 15-11-2009