ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

προστασια πολιτη

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Κ. ΣΠΥΡΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΧΕΔΩΡΟΥ

Τον τελευταίο καιρό διάφορες παραβατικές ενέργειες έχουν ταράξει την τοπική κοινωνία του Δήμου Εχεδώρου, με αποτέλεσμα οι πολίτες να περιέλθουν σε κατάσταση ανασφάλειας και να νοιώθουν ότι υπονομεύεται η καθημερινότητά τους.
Ο Δήμος Εχεδώρου θέλοντας να συμβάλλει στην αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του, προσκαλεί τους εκπροσώπους της Ελληνική Αστυνομίας, επαγγελματικούς και πολιτιστικούς φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις και πολίτες σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Προστασία του πολίτη – Ασφαλείς Δήμοι» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Μαγνησίας το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009 και ώρας 10.00 – 12.00 π.μ.
Στη συνάντηση εργασίας θα μετέχουν ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας και οι Δημοτικές Αρχές των Δήμων: Αγ. Αθανασίου, Αξιού, Ασσήρου, Βερτίσκου, Καλλιθέας, Κουφαλίων, Λαγκαδά, Λαχανά, Μυγδονίας, Σοχού, Χαλάστρας, Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου.
«Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η κοινωνική ειρήνη και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας. Θέλουμε όλοι οι δημότες μας να διακατέχονται από αίσθημα ασφάλειας που είναι πρώτιστο αγαθό για κάθε δημοκρατική κοινωνία. Μέσα από μία διαδικασία ανοιχτού διαλόγου και σε συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, πιστεύουμε ότι θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και θα ακουστούν ενδιαφέρουσες προτάσεις» δήλωσε ο Δήμαρχος Εχεδώρου κ. Σπύρος Σταματάκης.