ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ο αντωνης σαμαρας στην αλεξανδρουπολη

“Δε δεχόμαστε από την Τουρκία μαθήματα μειονοτικής πολιτικής”, επισήμανε από την Αλεξανδρούπολη ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση και σε “συμβούλους” που χαρακτηρίζουν “φθαρμένο προϊόν” την Νέα Δημοκρατία.
“Είμαστε πολιτικοί ή λογιστές”, διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και αναφέρθηκε σε “συμβούλους που έχουν μεγάλη ευθύνη για την ήττα οι οποίοι μας κάνουν και μαθήματα”. “Μας εξηγούν γιατί εμείς η Νέα Δημοκρατία είμαστε φθαρμένο προϊόν, γιατί οι ιδέες μας είναι ξεπερασμένες και πρέπει να τις κρύβουμε ή να τις αλλάξουμε”, συνέχισε ο κ. Σαμαράς. “ Λυπούμαστε, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα διακηρύξουμε τις απόψεις μας, θα τις προβάλλουμε και θα κερδίσουμε την κοινωνία. Όπως κάνουν τα επιτυχημένα Κεντροδεξιά κόμματα σε όλη την Ευρώπη”, υπογράμμισε ο Μεσσήνιος πολιτικός.

Με το βλέμμα στο “σκληρό πυρήνα”
Την ίδια στιγμή, ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση και κατά της Τουρκίας για το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, για την οποία είπε ότι “ δεν αποτελεί αντικείμενο ελληνοτουρκικών διαφορών”. “Θεωρούμε τους συμπολίτες μουσουλμάνους αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού λαού, ανεξάρτητα από θρησκεία ή καταγωγή”, σημείωσε, για να προσθέσει πως “δεν είναι ξένοι στην ίδια χώρα”. Μιλώντας κατευθείαν στο...θυμικό των σκληροπυρηνικών οπαδών της Νέας Δημοκρατίας (εξάλλου, είναι οι μόνοι ως τώρα που δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι θα πάνε σίγουρα να ψηφίσουν για το νέο αρχηγό του κόμματος) ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι “το ιστορικό παρελθόν της Τουρκίας, γνωστό σε όλο τον κόσμο, δεν της επιτρέπει να κάνει μαθήματα, αλλά να παίρνει μαθήματα”. Κάλεσε τη γείτονα χώρα “να πάψει να δηλητηριάζει την ειρηνική συμπόρευση Ελλήνων, χριστιανών και μουσουλμάνων” και “να σταματήσει τις υπόγειες παρεμβάσεις και τη συστηματική ανθελληνική προπαγάνδα από γνωστά φανατικά στοιχεία”. Επίσης, ζήτησε από την Τουρκία “να περιορίσει τη δράση του τουρκικού προξενείου, σύμφωνα με τους κανόνες της διεθνούς διπλωματίας”.

Κριτική στην κυβέρνηση
Παραμένοντας στο θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, ο Αντώνης Σαμαράς διερωτήθηκε “τι σημαίνουν οι κατ' ιδίαν, τετ α τετ συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ταγίπ Ερντογάν”. “ Πηγαίνουμε σε απευθείας διαπραγματεύσεις και απεμπολούμε δικαιώματα που απορρέουν από τις θέσεις μας στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ;”, κατέληξε, λέγοντας ότι “η εικόνα αυτή πρέπει να ξεκαθαρίσει”.
newstime.gr