ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

εκλογες νδ

Η ΔΗ.Τ.Ο. Ορεστιάδας ΝΔ καλεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορ/δας όλους όσους επιθυμούν, να ψηφίσουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Ν.Δ.
· Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 07:00 έως τις 19:00.
· Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος, τα οποία είτε είναι εγγεγραμμένα και επαναβεβαιώνουν την εγγραφή τους κατά την ημέρα διενέργειας της εκλογής, είτε εγγράφονται την ημέρα διενέργειας της εκλογής, με την καταχώρισή τους στη νέα ηλεκτρονική βάση δεδομένων του Κόμματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 του Καταστατικού, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, εφόσον είναι εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους των εθνικών εκλογών.
· Όσοι ψηφίσουν θα καταβάλουν στον ταμία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του Κόμματος, το ποσό των δύο (2) ευρώ.
· Για την αναγνώρισή του ο ψηφοφόρος επιδεικνύει την ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της οικείας αστυνομικής αρχής ή το διαβατήριο, ακόμη και αν αυτό έχει λήξει ή την άδεια οδήγησής του
· Θα υπάρχουν τέσσερα (4) ψηφοδέλτια ένα για κάθε υποψήφιο και λευκό. Στα ψηφοδέλτια δεν τίθεται σταυρός προτίμησης
· Σε κάθε ψηφοφόρο παραδίδεται φάκελος, ο οποίος έχει σφραγισθεί και μονογραφηθεί από τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής.
· Σε περίπτωση που ουδείς από τους υποψηφίους συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009, μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων. Στην επαναληπτική ψηφοφορία δικαίωμα του εκλέγειν έχουν μόνον όσοι επιβεβαίωσαν την εγγραφή τους ή ενεγράφησαν ως μέλη του Κόμματος κατά την πρώτη ψηφοφορία, και μάλιστα αποκλειστικώς και μόνο στο ίδιο εκλογικό τμήμα που είχαν προσέλθει κατ’ αυτήν.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ210 3255255 ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ 9.00 π.μ - 9.00 μ.μ.
Ή ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΤΟ 25520 28270