ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

δικτυο νομαρχιων

Την Παρασκευή στις 20/11/2009 και ώρα 11.00 π.μ. στο συνεδριακό χώρο του «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ» στην Ξάνθη, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των μελών του Δικτύου Διασυνοριακής Συνεργασίας Νομαρχιών Ελλάδας – Τουρκίας – Βουλγαρίας. Από την Ελληνική πλευρά θα συμμετέχουν οι Νομαρχίες Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών. Από τη Βουλγαρική πλευρά θα συμμετέχουν οι Νομαρχίες Χάσκοβο, Κίρτζαλι, Σμόλιαν, Μπλακόεβγκραντ. Από την Τουρκική πλευρά θα συμμετέχει η Νομαρχία Αδριανούπολης.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν τους Νομάρχες του Δικτύου είναι ο προγραμματισμός των δράσεων για την επόμενη περίοδο και ο συντονισμός των διασυνοριακών δράσεων στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013».
Στη συνάντηση του Δικτύου θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από τη Διαχειριστική Αρχή του διασυνοριακού προγράμματος «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», για να παρέχουν ενημέρωση σχετικά με την πορεία υλοποίησης του.


ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ
ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ