ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

παιδικη παχυσαρκια

Την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του 5ου Γυμνασίου εκδήλωση-ημερίδα με τίτλο "Όρεξη για Ζωή - Αθλητισμός και Παιδική Παχυσαρκία".
Η ημερίδα εντάσσεται στο ομώνυμο πρόγραμμα για την παιδική παχυσαρκία της Νομαρχίας Έβρου. Το πρόγραμμα παρουσίασε στους μαθητές και τους γονείς τους ο Αντινομάρχης Έβρου, καθηγητής φυσικής αγωγής και πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού της Νομαρχίας, κος Ατζανός Παναγιώτης. Στη συνέχεια, ενημέρωσε για το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας και ειδικότερα για την θετική επίδραση της αθλητικής δραστηριότητας το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού της Νομαρχίας Έβρου και καθηγητής φυσικής αγωγής, κος Παπαπαντελής Νικήτας και ακολούθησε ειδική διάλεξη για θέματα διατροφής και κανόνων πρόληψης από τη διατροφολόγο κα Παγώνη Βασιλική.
Στο τέλος της διάλεξης η κα Παγώνη απάντησε σε μεγάλο αριθμό ερωτήσεων των μαθητών του σχολείου, οι οποίοι και κατέδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον τους για το πρόβλημα της παχυσαρκίας.
Το πρόγραμμα ενημέρωσης θα συνεχιστεί με τις παρακάτω επισκέψεις:
(Β) ΤΑΔ ΔΙΔ/ΧΟΥ & ΤΑΔ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Παρασκευή 20-11 -2009, ώρα 11:00, στο Δημοτικό θέατρο Διδυμοτείχου
(Γ) ΤΑΔ ΟΡ/ΔΑΣ: Παρασκευή 27-11-2009, ώρα 11:00, στο 2° Γυμνάσιο Ορεστιάδας
Στις συγκεκριμένες ενημερωτικές εκδηλώσεις μπορούν να παρευρεθούν γονείς μαθητών εκπαιδευτικοί.