ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

πετοσφαίριση, α2

Πιο εύκολα από ότι σε προπόνηση, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2 με 3-0 σετ επί της Κορίνθου. Η αλήθεια είναι ότι στο οικογενειακό διπλό της Πέμπτης κόντρα στη ΓΕΑ, οι αθλητές του Γιάννη Ανδρεάδη ίδρωσαν περισσότερο από ότι το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στην ουραγό ομάδα της Κορίνθου, η οποία έχει πάρει μόλις ένα σετ μετά από επτά αγωνιστικές.
Όπως γίνεται αντιληπτό η αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική μια και η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν τεράστια. Ωστόσο, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχε κέρδη. Ο Ανδρεάδης είχε την δυνατότητα να δώσει ευκαιρίες συμμετοχής σε όλα τα νεαρά παιδιά που είχε στη διάθεσή του. Σταδιακά και στα τρία σετ, όσο η διαφορά μεγάλωνε τόσο οι παλιοί έδιναν τη θέση τους στο νέο αίμα του Εθνικού. Στους νέους αθλητές που αποτελούν την ελπίδα και το αύριο του συλλόγου. Και αυτή τους την παρουσία στον αγώνα ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο τη χάρηκε και χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών προσφέροντας τους ψήφο εμπιστοσύνης.
Από τη στιγμή που υπήρχε η στοιχειώδης σοβαρότητα, η νίκη ήρθε εύκολα με 25- 12, 25-14, 25-18 σε λιγότερο από 55'. Ο Εθνικός χωρίς Γκιούρδα και Σαμαρά ( βρισκόταν στον πάγκο με φόρμες ), ξεκίνησε με ακραίους τους Ανέστη Δαλακούρα και Ραφαήλ Κουμεντάκη (δίδυμο στην εθνική παίδων για να μην ξεχνιόμαστε), διαγώνιο τον ορεξάτο Κώστα Κίτσιο, πασαδόρο τον Σιδηρόπουλο, κεντρικούς τους Φλερτούρη και Γραμματικάκη και λίμπερο τον Κώστα Δαλακούρα. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και άφησαν καλές εντυπώσεις και οι Παρασκευάς, Κυριακίδης, Γατέλας, Κωνσταντινίδης και Δαλδαβερένης (ήδη στέλεχος της νέας εθνικής παίδων και εξαιρετική περίπτωση στη θέση της πάσας).
Ο Εθνικός μετά από μια ταραχώδη αρχή φαίνεται να βρίσκει ηρεμία, να έχει σοβαρότητα και αγωνιστικότητα. Ωστόσο από εδώ και πέρα έχει μια σειρά δύσκολων αγώνων με ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από αυτόν στην βαθμολογία (Μίλωνα έξω, Παμβοχαϊκό μέσα, Καρδίτσα έξω και Παναχαϊκή εντός στην αυλαία του πρώτου γύρου) και τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων αυτών θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια.
Γιώργος Πανταζίδης