ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ανακυκλωση στη σαμοθρακη

Μετά την "Οδύσσεια" με τα σκουπίδια στην Σαμοθράκη, από τις αέναες δικαστικές διαμάχες μεταξύ του Δήμου Σαμοθράκης και κατοίκων των Θέρμων για τον Χ.Α.Δ.Α. (Χώρο Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων) στα Θέρμα, από τους δύο βρωμερούς χειμώνες του 2008 και 2009, την καλοκαιρινή δυσφήμηση του νησιού το 2008, η λύση έφτασε στην "Ιθάκη" της, με την σταδιακή μεταφορά απορριμμάτων (με κοντέηνερ) σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή και με την απαρχή του όλου συστήματος της ανακύκλωσης στη Σαμοθράκη.
Η τοποθέτηση των "μπλε κάδων", των κάδων της ανακύκλωσης και η τοποθέτηση απορριμμάτων γύρω απ' αυτούς, ήταν ένα μήνυμα απαισιοδοξίας για το μέτρο αυτό. Οι πολίτες της Σαμοθράκης έπρεπε να ενημερωθούν για τον λόγο ύπαρξης των κάδων αυτών. Την ενημέρωση την ανέλαβε ο Σύλλογος "Σαμοθράκη εν Δράσει" και πλέον το σύνολο των Σαμοθρακιτών ξέρει. Το μόνο που απομένει είναι η απόφαση για να κάνουμε όλοι μαζί την Σαμοθράκη μας, ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ - ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ.
Τα παιδιά μας, πάντως, στο θέμα της ανακύκλωσης, μας έβαλαν τα γυαλιά.

ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ