ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

επισκεψεις

Ταξίδι αστραπή πραγματοποίησε στην Θράκη σήμερα ο νέος πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Χασάν Γκογκούς, συνοδευόμενος από συμβούλους και διπλωμάτες. Πρώτος σταθμός η πόλη της Ξάνθης, όπου ο πρέσβης είχε συνάντηση με το Νομάρχη Γιώργο Παυλίδη και τοπικούς παράγοντες, ενώ αμέσως μετά μετέβη στην πόλη της Κομοτηνής.
Στην Κομοτηνή επισκέφθηκε το Εσκί Τζαμί, όπου ο νέος Τούρκος Πρέσβης, συνοδευόμενος από τον πρόξενο στην Κομοτηνή Μουσταφά Σαρνίτς περιηγήθηκε στην πόλη και την αγορά της. Μετά την προσευχή στο Τζαμί ακολούθησε επίσκεψη στο Προξενείο και έπειτα στη Νομαρχία Ροδόπης, όπου τον υποδέχθηκε ο αναπληρωτής του νομάρχη Κώστας Κατσιμίγας.
Ο Τούρκος διπλωμάτης χαρακτήρισε «γέφυρα επικοινωνίας», μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας τη μειονότητα της Θράκης. Όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά «η Τουρκία και η Ελλάδα είναι δυο γειτονικές χώρες. Εμείς έχουμε μία παροιμία που λέει ότι ο γείτονας σαν είναι νηστικός εσείς δεν μπορείτε να κοιμηθείτε».
thraki24.gr