ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

πετοσφαιριση, β εθνικη

Με νίκη προχώρησε κατά την 7η αγωνιστική της Β Εθνικής ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καθώς οι «πράσινοι» του Γιώργου Πασαλίδη επικράτησαν εκτός έδρας με 3-1 της Πρέβεζας συνεχίζοντας τα νικηφόρα τους αποτελέσματα.
Με το τρίποντο στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο και την Ορεστιάδα ο ΑΟΟ, καθώς νίκησε με 3-1 την Πρέβεζα εκτός έδρας και έδειξε πως έχει τις δυνάμεις να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην Α2.
Ο Γιώργος Πασαλίδης στο παιχνίδι της Πρέβεζας ξεκίνησε με πασαδόρο τον Μαρκίδη, κεντρικούς τους Κεμανετζή- Προδρομίδη ακραίους τους Ποτολίδη και Γραμματικόπουλο, διαγώνιο τον Καρδαμανίδη και λίμπερο τον Κωνσταντινίδη, ενώ αλλαγές πέρασαν οι Μερετάκης και Σκαρλατίδης.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και με αποτελεσματικές επιθέσεις και λίγα λάθη κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά και στο τέλος με 19-25 να κάνουν το 0-1.
Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο σετ, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό αφήνοντας πίσω τους γηπεδούχους που παραδόθηκαν αμαχητί και με το 15-25 οι ακρίτες έκαναν το 0-2.
Στο τρίτο σετ η Πρέβεζα ανέβασε την απόδοσή της πίεσε πάνω στον φιλέ και στο τέλος κατάφερε να το κατακτήσει με23-25 και να μειώσει σε 1-2.
Ωστόσο τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας που με αποτελεσματικές επιθέσεις και καλή άμυνα έφθασε στο 17-25 και πανηγύρισε το 1-3 δείχνοντας πως μέρα με τη μέρα βελτιώνεται αγωνιστικά και μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου.


Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ orestiadavolley.blogspot.com