ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

αγορα

Η "ΑΛΦΑ-BΗTA" ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκε σήμερα η συμφωνία για την εξαγορά της αλυσίδας τροφίμων ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΟΡΥΦΗ Α.Ε.. Η εξαγορά αυτή που αφορά 11 καταστήματα και ένα κέντρο διανομής θα ενισχύσει τη θέση της "ΑΛΦΑ-BΗTA", ιδιαίτερα στη Θράκη όπου η παρουσία της μέχρι πρότινος δεν ήταν ιδιαίτερα αισθητή.
Ο κος Κώνσταντίνος Μαχαίρας, Διευθύνων Σύμβουλος της "ΑΛΦΑ-BΗTA", σχολίασε: "Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τους εργαζόμενους στην οικογένεια της ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ όπου από κοινού πλέον περιμένουμε να εξυπηρετήσουμε τους νέους πελάτες μας της ΚΟΡΥΦΗ Α.Ε.". To δίκτυο της ΚΟΡΥΦΗ Α.Ε. αποτελείται από 11 καταστήματα με μέση επιφάνεια πώλησης 800τμ περίπου και από ένα κέντρο διανομής. Η εξαγορά περιλαμβάνει την κυριότητα 2 ιδιόκτητων καταστημάτων καθώς και του κέντρου διανομής.
Η τιμή της εξαγοράς ανέρχεται σε 7,04 εκατ. Ευρώ υποκείμενη συμβατικών προσαρμογών. Οι οικονομικές καταστάσεις της ΚΟΡΥΦΗ Α.Ε. θα ενσωματωθούν σε αυτές της "ΑΛΦΑ-BΗTA" από την 23 Νοεμβρίου 2009. Επιπλέον, τα καταστήματα της ΚΟΡΥΦΗ Α.Ε. θα αναβαθμιστούν σταδιακά και θα φέρουν την επωνυμία της "ΑΛΦΑ-BΗTA".
Η "ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ" ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού εμπορίου τροφίμων. Ιδρύθηκε το 1969 και είναι μέλος του Βελγικού Ομίλου Delhaize από το 1992. Την 30.09.2009 ο όμιλος "ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ" λειτουργούσε 204 καταστήματα (155 καταστήματα λιανικής, 10 cash-and-carry και 39 καταστήματα δικαιόχρησης). Κατά το 2008, οι Ενοποιημένες Πωλήσεις ανήλθαν σε 1.337,1 εκατ. ΕΥΡΩ και τα Ενοποιημένα Κέρδη προ Φόρων σε 41,0 εκατ. ΕΥΡΩ. Η "ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ" ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ABK) από το 1990.
naftemporiki