ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

σουφλι

Δελτίο τύπου
Προς πρόεδρο και Δήμαρχο Δ.Σ Σουφλίου

κ. Πρόεδρε
Μετά τις εξαγγελίες και τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη διοικητική μεταρρύθμιση και συγκεκριμένα στη συγχώνευση Δήμων με στόχο την υλοποίηση του νέου σχεδίου «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΙΙ» για την τοπική αυτοδιοίκηση, θεωρούμε πως είναι αδήριτη ανάγκη να ληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Πιο συγκεκριμένα, κρίνουμε αναγκαίο να συγκληθεί (σύμφωνα με το άρθρο 4 του κανονισμού λειτουργίας του Δ.Σ) έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο (διευρυμένο) με τη συμμετοχή όλων των φορέων του Δήμου Σουφλίου, καθώς επίσης και με τη συμμετοχή και των βουλευτών του Νομού μας. Μοναδικό του θέμα πρέπει να αποτελέσει η διαβούλευση και η κατάθεση προτάσεων για τα νέα όρια του Καποδιστριακού Δήμου μας και τις αναπτυξιακές του προοπτικές.
Θεωρούμε πως είναι επιτακτικό αίτημα ο συντονισμός όλων των φορέων στο μεγάλο αυτό ζήτημα. Κι αυτό γιατί στη δική μας περιοχή το νέο σχέδιο «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΙΙ» αφενός σχετίζεται άμεσα με τη διοικητική του και με την αναπτυξιακή του προοπτική, αφετέρου, με την ενίσχυση του κεντρικού Έβρου, της ενδοχώρας του Νομού μας.

Οι αιτούντες δημοτικοί σύμβουλοι
1) Αλατζιάς Χαράλαμπος
2) Καλιούνης Ιωάννης
3) Καραγιάννης Χρήστος
4) Μαλιαχούστας Θεοδόσιος
5) Μαμούγκας Δημήτριος
6) Μήτσικας Δημήτριος