ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

δυο νομαρχες μαζι

Ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης δέχτηκε το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009, στο γραφείο του τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης και υποψήφιο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Καλωσορίζοντας τον κ. Ψωμιάδη στον Έβρο ο κ. Ζαμπουνίδης δήλωσε «Καλωσορίζω τον συνάδελφο Νομάρχη και οφείλω να πω δυο λόγια, να επαινέσω τον πολιτικό άνδρα Ψωμιάδη για τη διαδρομή του και τη στάση που κράτησε στις κρίσιμες ώρες στην πολιτική ζωή του τόπου. Τον Παναγιώτη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, από την εποχή που ήμασταν στη Βουλή, και στη συνέχεια στην τοπική αυτοδιοίκηση. Όταν τα δύο τελευταία χρόνια βλέπαμε όλοι την καταιγίδα που ερχόταν για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά πολύ περισσότερο για την Ελλάδα, κανένας από την τότε κυβερνητική παράταξη δεν τόλμησε να βγει και να πει την αλήθεια. Ο μόνος που τόλμησε και προσπάθησε να ταρακουνήσει και τον Πρωθυπουργό και το σύστημα ήταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Όταν, λοιπόν, οι πολιτικοί άνδρες μιλάνε στις κρίσιμες ώρες για μένα έχει πολύ μεγάλη αξία. Βλέπουμε ποιοι σηκώνονται όρθιοι να αντισταθούν σε ένα σύστημα, ποιοι προσπαθούν να φρενάρουν την καταστροφή που έρχεται. Ο Παναγιώτης ήταν ένας από αυτούς. Με τη δύναμη της ψυχής του, με την παλικαριά, με την ποντιακή λεβεντιά κατορθώνει να επιβιώνει. Επειδή ακριβώς είναι τέτοιος πολιτικός άνδρας εγώ σήμερα τον καλωσορίζω στη Νομαρχία, του εύχομαι καλό κουράγιο μέχρι τις 29 του μηνός, ημερομηνία εκλογής του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο.»
Ο κ. Ψωμιάδης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Νομάρχη Έβρου για τα καλά του λόγια και πρόσθεσε «Υπηρετήσαμε μαζί στο κοινοβούλιο, ερχόμενοι, όμως, στην αυτοδιοίκηση πετάξαμε τις κομματικές ταμπέλες, ενδιαφερθήκαμε για τα τοπικά προβλήματα, συνεργαστήκαμε. Εγώ προσωπικά πολλές σοφίες πήρα από τον κ. Ζαμπουνίδη, το δικό σας Νομάρχη, που είναι αυτοδημιούργητος, αυτόφωτος. Και οι δυο είμαστε στελέχη της μαχόμενης δημοκρατίας, ενοχλεί κάποιους αυτό, ενοχλεί το σύστημα. Θέλω να πω ότι αυτό που δεν τόλμησε μια φοβισμένη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τη διοικητική μεταρρύθμιση, το τόλμησε το ΠΑΣΟΚ. Τόλμησε να τρέξει πιο γρήγορα, με πιο γρήγορους ρυθμούς, πιο γενναία βήματα, να πάμε σε μια μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση που αφορά την αυτοδιοίκηση. Εγώ αυτό θα το στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στους πολίτες του νομού, τους αυτοδιοικητικούς όλους, τοπική και νομαρχιακή αυτοδιοίκηση. Έχετε έναν εξαιρετικό Νομάρχη και ζηλεύω πολλές από τις αποφάσεις που έχει πάρει σε δύσκολες μάλιστα στιγμές.»