ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

σακχαρωδης διαβητης


Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) – Τοπική Επιτροπή Αλεξανδρούπολης προχώρησε στην επιτυχή διοργάνωση ενημερωτικής δράσης (street action), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδους Διαβήτη. Η δράση που έλαβε χώρα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009 στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, μπροστά από το Δημαρχείο, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης και τέλεσε υπό την αιγίδα της Διαβητολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της, πάνω από 20 μέλη της Επιτροπής ενημέρωσαν τους πολίτες, μοίρασαν φυλλάδια και συζήτησαν μαζί τους για τη σημασία του τακτικού προληπτικού ελέγχου, ενώ πραγματοποιήθηκαν και περισσότερες από 200 σακχαρομετρήσεις. Χαρακτηριστικό δε ήταν το ενδιαφέρον που επέδειξαν τα τοπικά MME που κάλυψαν την προσπάθεια.
Η Επιτροπή επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το Διευθυντή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Μαρτίνη Γεώργιο για την ευγενική παραχώρηση των υλικών, καθώς επίσης και την Τοπική Επιτροπή Θεσσαλονίκης για την πολύτιμη βοήθειά και την άμεση ανταπόκρισή της. Επόμενη δράση: Παγκόσμια Ημέρα για το AIDS!