ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

κυπρος

Περίεργο επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν στρατιώτη που υπηρετεί σε φυλάκιο σημειώθηκε στη Λευκωσία. Ο στρατιώτης πέρασε σε μη επανδρωμένο τουρκικό φυλάκιο και αφαίρεσε μία τουρκική σημαία και στρατιωτικές εξαρτήσεις.
Τελικά συνελήφθη από τη Στρατονομία, ενώ το υλικό παρέλαβε η δύναμη του ΟΗΕ.
Μετά το επεισόδιο τέθηκαν σε κατάσταση επιφυλακής οι δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς και άρχισαν έρευνες. Για το επεισόδιο ενημερώθηκε ο πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος έδωσε οδηγίες για το χειρισμό του θέματος. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κράτηση του εθνοφρουρού περίπου 25 άτομα πραγματοποίησαν ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο όπου κρατείται.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν εγκρίνει τέτοιες ενέργειες, που ανατρέπουν την κατάσταση πραγμάτων στην γραμμή κατάπαυσης του πυρός, γιατί υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι και για τη ζωή των εθνοφρουρών, και για την περιοχή αλλά και γιατί είναι πηγή για άλλες παρενέργειες.

in.gr