ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

αρδας 2009

Μεγάλα ονόματα θα παρευρεθούν και φέτος στο Φεστιβάλ του Άρδα στις Καστανιές μεταξύ των οποίων και οι Scorpions που αναμένεται να ξεσηκώσουν το πολυπληθές και πολυποίκιλο κοινό τους όλων των ηλικιών, ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών με αμέτρητες και πολυαγαπημένες επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Το ανεπίσημο πρόγραμμα αναφέρει μέχρι στιγμής τις εξής συναυλίες :

Την Τετάρτη, 22 Ιουλίου, την αυλαία ανοίγει ο γερόλυκος της ελληνικής ροκ μουσικής Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Την Πέμπτη, 23 Ιουλίου, τη σκυτάλη παίρνουν οι ΟΝΙΡΑΜΑ, στις 24 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, το γεγονός του Φεστιβάλ, οι SCORPIONS, σε μια συναυλία που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στις όχθες του Άρδα… Το Σάββατο 25 Ιουλίου στη σκηνή ανεβαίνει η "απόλυτη ελληνίδα σταρ" Άννα Βίσση, για την οποία οποιοδήποτε άλλο σχόλιο πιστεύουμε ότι είναι περιττό. Τέλος, την Κυριακή 26 Ιουλίου, την αυλαία κλείνει το «καλό παιδί» του Ελληνικού πενταγράμμου Γιάννης Πλούταρχος, που με την ερωτική φωνή του θα ταξιδέψει όλους τους ερωτευμένους και μη θαυμαστές του.

Φυσικά τα ονόματα αυτά θα πλαισιώσουν και άλλοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες, όπως ο «δικός μας» Κώστας Lava Μολτσίδης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό σημειώνει τεράστια επιτυχία με το "ΤΩΡΑ", το οποίο είναι στο ΤΟΡ πολλών playlist ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών.

Και όπως πάντα θα υπάρξουν και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και events που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Φεστιβάλ.

Νεότερα προσεχώς…

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΆΩ ΤΙς 3 ΤΕΛΕΥΤΑΊΕς ΜΈΡΕς!!!