ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

πετρες στην εγνατια

Ο μανιακός που πέταγε πέτρες στις λεωφόρους της Αθήνας είχε αναστατώσει για πολύ μεγάλο διάστημα οδηγούς και αστυνομικές αρχές. Στον Έβρο κάτοικοι και διερχόμενοι δεν βρίσκονται αντιμέτωποι με μανιακό, αλλά με παιδιά που θέλησαν να παίξουν επικίνδυνα στην Εγνατία οδό. Σύμφωνα με καταγγελίες οδηγών στην τελευταία γέφυρα της Εγνατίας οδού προς τους Κήπους και συγκεκριμένα πριν τον κόμβο του Αρδανίου παιδιά πέταξαν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα τις μέρες των γιορτών του Πάσχα με αποτέλεσμα οι επιβάτες να κινδυνεύσουν.
Οι ταχύτητες των αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο τμήμα είναι μεγάλες καθώς το όριο ταχύτητας είναι 130 χιλιόμετρα. Οι πέτρες που έπεσαν από γέφυρα σε αυτοκίνητο του οποίου ο ιδιοκτήτης κατοικεί στο Διδυμότειχο προκάλεσαν το σπάσιμο του παρμπρίζ. Οι δύο επιβάτες είδαν τα παιδιά πάνω στη γέφυρα στο ύψος του χωριού Καβυσός, δεν περίμεναν όμως να προβούν σε μία τόσο επικίνδυνη πράξη.
Όσο ψύχραιμος και προσεκτικός να είναι κάποιος δεν μπορεί να συγκρατήσει ένα αυτοκίνητο που δέχεται πέτρες. Ο θόρυβος είναι πολύ δυνατός που προκαλεί επικίνδυνες στιγμιαίες αντιδράσεις.
Αν το παρμπρίζ σπάσει από πέτρες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνεχιστεί η οδήγηση και αμέσως πρέπει να ζητηθεί η συνδρομή εταιρίας οδικής βοήθειας.

φωτό: hellinikimeletitiki