ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

εξατασεις αγγλικων

Από το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Έβρου, ανακοινώνεται ότι έπειτα από πρωτοβουλία και σχετικό αίτημα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Ι.Δ.Ε.Κ.Ε., το Κρατικό πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, πρόκειται να διοργανώσει εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου Α1-Α2 ειδικά για όσους έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Βασικά Αγγλικά ή Αγγλικά ΙΙ. Τα εν λόγω εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται μέσω του Προγράμματος Κέντρα Εκπαίδευσης Eνηλίκων που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.
Για την πραγματοποίηση των εξετάσεων προηγήθηκε κατάλληλη προεργασία ενός και πλέον έτους μεταξύ ΓΓΔΒΜ / ΙΔΕΚΕ και του ΚΠΓ για τον επιστημονικό σχεδιασμό και τη διαμόρφωση των προδιαγραφών, του είδους των εξετάσεων, του περιεχομένου της δοκιμασίας κτλ. Μέσα στο πλαίσιο συνεργασίας που επιτεύχθηκε κατά το χρονικό διάστημα αυτό, εξετάζεται το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τους για πρώτη φορά τον προσεχή Νοέμβριο (2009) ή τον Μάιο του 2010, ανάλογα με την ετοιμότητα του συστήματος. Όσοι παρακολούθησαν επιτυχώς τα εν λόγω εκπαιδευτικά προγράμματα κατά το παρελθόν, αλλά και κατά την τρέχουσα εκπαιδευτική χρονιά έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην εξέταση του Κ.Π.Γ.
Για τη διενέργεια και το σχεδιασμό των εξετάσεων είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε εγγράφως σχετικά με την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε στη διαδικασία εξέτασης. Η ενυπόγραφη ενημέρωσή σας πρέπει να κατατεθεί κατ’ ιδίαν ή ηλεκτρονικά ή με φαξ στο ΚΕΕ, μέχρι την 28 Απριλίου 2009.
Κ.Ε.Ε. ΈΒΡΟΥ
Μ. Μπότσαρη με Ευριπίδου γωνία (Πρώην Στρατόπεδο Σταθάτου)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2552022224 – 2552028994,
Fax: 2552022265 – 2552028994
Email: kee-evr@otenet.gr