ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

νοσοκομειο διδυμοτειχου

Την πλήρη συμπαράστασή του στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου εκφράζει ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Χρήστος Τοκαμάνης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δ.Σ. του Σωματείου να συγκεντρωθούν και να διαμαρτυρηθούν την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 στον προαύλιο χώρο του.
Σε δηλώσεις του ο κ. Τοκαμάνης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι, «λόγω της θέσης μας αλλά και επειδή ενδεχομένως, το συγκεκριμένο Νοσοκομείο έχει παραμεληθεί, δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε και αυτό έχει σαν συνέπεια να μην εξυπηρετούνται σωστά οι πολίτες του Β.Έβρου. Θεωρούμε ότι το Νοσοκομείο πρέπει να λειτουργήσει με επαρκές προσωπικό. Γι΄αυτό, καλούμε τους Υπουργούς, Υγείας και Οικονομικών, να στελεχώσουν τις κενές οργανικές θέσεις του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου, ώστε να προσφέρει σωστά τις υπηρεσίες που δικαιούνται όλοι».
Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό, ώστε να μπορέσουμε σύντομα να απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος με πιο ανθρώπινες συνθήκες.