ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

επαρκεια και στο σουφλι

Ο Δήμος Σουφλίου, σύμφωνα με το υπ’ αριθμό 1074/12.03.2009 έγγραφο επιβεβαίωσης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, φέρει πλέον την επιβεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας κατά τη μεταβατική περίοδο, τόσο τύπου Α για έργα με τεχνικό αντικείμενο όσο και τύπου Β για έργα χωρίς τεχνικό αντικείμενο.

Η χορηγηθείσα επιβεβαίωση αφορά τις ακόλουθες υπηρεσιακές μονάδες του Δήμου Σουφλίου:
1. Διεύθυνση Δημοτικών Υπηρεσιών/ Τμήμα Τεχνικών Έργων και Πολεοδομικών Εφαρμογών
2. Διεύθυνση Δημοτικών Υπηρεσιών/ Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών
3. Αυτοτελές Γραφείο Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής.

Οι έγκαιρες ενέργειες της παρούσας Δημοτικής Αρχής για στελέχωση του Δήμου με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και τεχνοκράτες, η άριστη διαγωγή και η φιλότιμη προσπάθεια όλων των υπαλλήλων του Δήμου, κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταστήσουν το Δήμο Σουφλίου ένα Δήμο υπόδειγμα και πρωτοπόρο. Η εξασφάλιση της επιβεβαίωσης διαχειριστικής επάρκειας ήταν το επιστέγασμα όλης αυτής της συντονισμένης προσπάθειας.
Έπειτα από τη μεγάλη αυτή επιτυχία, ένας νέος ορίζοντας πλέον ανοίγεται για το έργο του Δήμου Σουφλίου μέσα από τη δυνατότητα υλοποίησης Πράξεων Συγχρηματοδοτούμενων από τα διαρθρωτικά ταμεία.



17.03.2008