ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

τουρισμος

Στη Σόφια της Βουλγαρίας βρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες του τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης διαφημίζοντας τις φυσικές ομορφιές, καθώς και τις υποδομές του νομού στον τομέα του τουρισμού.
Η έκθεση τουρισμού «HOLIDAY-SPA 2009» διήρκησε τρείς μέρες (26 – 28 Φεβρουαρίου) και κατά τη λειτουργία της μοιράστηκε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό στη Βουλγαρική γλώσσα, σε χιλιάδες επισκεπτών.
Περισσότεροι από εκατό τουριστικοί πράκτορες πέρασαν από το καλαίσθητο περίπτερο του νομού και το ενδιαφέρον τους ήταν πράγματι μεγάλο για την περιοχή του Έβρου και ιδιαίτερα για το νησί της Σαμοθράκης.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας επιχειρηματιών στον τομέα του τουρισμού, καθώς και των υπηρεσιακών παραγόντων, ήταν ο αντινομάρχης Έβρου κ. Ατζανός Παναγιώτης και κατά τη διάρκεια της παραμονής του είχε επαφές με επιχειρηματίες και τουριστικούς πράκτορες της Βουλγαρίας που ενδιαφέρονται για τον τόπο μας.
Η αγορά της Βουλγαρίας και ιδιαίτερα το νοτιοανατολικό τμήμα της, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη Νομαρχία Έβρου, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία μας η προσπάθεια και η επιμονή μας τα τελευταία χρόνια στην αγορά αυτή φαίνεται να αποδίδουν καρπούς.
Όλες οι επαφές που είχε ο κ Αντινομάρχης καθώς και τα στοιχεία των τουριστικών πρακτόρων που έδειξαν ενδιαφέρον για την περιοχή μας, αφού ταξινομηθούν από το τμήμα τουρισμού της Νομαρχίας, θα αποσταλούν στους τουριστικούς πράκτορες και ξενοδόχους της περιοχής μας για περεταίρω συνεργασία.
Επόμενος στόχος για τη Νομαρχία είναι η αγορά της Ρουμανίας, όπου θα συμμετάσχει με περίπτερο στη μεγάλη έκθεση τουρισμού στο Βουκουρέστι από τις 19 μέχρι στις 22 Μαρτίου.