ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

τουρισμος

Η Νομαρχία Έβρου στα πλαίσια της προσπάθειας της για την τουριστική προβολή του Νομού στην Ρουμανία, φιλοξένησε από τις 3/3/2009 έως τις 6/3/2009, δέκα (10) Ρουμάνους τουριστικούς πράκτορες από το Βουκουρέστι με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του τόπου μας.
Κατά την διάρκεια της παραμονής τους επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στις παραλίες του Νομού, στο Δέλτα του Έβρου, στην Παναγία την Κοσμοσώτηρα, στο Δάσος της Δαδιάς, στο Σουφλί και στα μουσεία της τέχνης του μεταξιού, καθώς επίσης και στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν τα καταστήματα και το τι μπορεί να προσφέρει η πόλη στους επισκέπτες της.
Επίσης, είδαν από κοντά αρκετά από τα δωμάτια των ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και σχημάτισαν μία πλήρη εικόνα για τις τουριστικές μας υποδομές και τις υπηρεσίες που μπορούμε να τους προσφέρουμε.
Ακόμα είχανε συναντήσεις με τους τουριστικούς πράκτορες και τους ξενοδόχους του Έβρου, και συζήτησαν για θέματα που αφορούσαν την δημιουργία τουριστικών πακέτων με ελκυστικές τιμές, έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικά στην διεθνή αγορά.
Το βράδυ πριν αναχωρήσουν για την πατρίδα τους ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης παρέθεσε δείπνο προς τιμήν τους, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, και εκεί επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως η Νομαρχία και ο ίδιος προσωπικά θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα γίνεται και θα αφορά την ανάπτυξη του τουρισμού και των σχέσεων Έβρου - Ρουμανίας.
Τέλος, τον λόγο πήραν οι Ρουμάνοι τουριστικοί πράκτορες οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Νομάρχη για την φιλοξενία, και είπαν πως φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Έβρο και με την πεποίθηση πως ο Νομός μας θα μπορέσει να γίνει και να εδραιωθεί ως ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στα Βαλκάνια και όχι μόνο.