ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

αναγνωστης

Φτάνει πια!!
Μέχρι που θα φτάσει αυτή η κατρακύλα της ιστορικής αυτής πόλης.Ενας Δήμος με 25 χιλιαδες κατοίκους κοντεύει να γίνει δημοτικο διαμερισμα του Δημου Ορεστιαδος, υπερησίες να φευγουν μια πισω απο την αλλημε αποκορύφωμα την μεταφορά της ΔΕΗ στη Ορεστιάδα. Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε μια ανιση μεταχείρισητων δυο κοντινών πόλεων για παράδειγμα τα παιδια μας στο Διδυμοτειχο δεν εχουν ενα αξιολογο γυμναστήριο και στην Ορεστιάδα υπάρχουν δύο, προς Θεού δεν έχουμε τίποτε με την γείτονα πόλη στο κάτω-κάτω πολύ κάνουνοι άνθρωποι την δουλειά τους.Μακάρι να βγω ψεύτης εαν και οποτε γίνει ο Καποδιστριας Νο 2 θα δημιουργηθεί ένας Δήμος στο Β.Εβρο με κέντρο την Ορεστιάδα.
Τελειώνοντας το συμπέρασμα που βγαίνει είναι οτι υπάρχει πολιτική μεθόδευση, απο την μια οι μεν να νοιάζοντε(και καλά κάνουν) και απο την άλλη η αδιαφορία κάποιων να διεκδικήσουν κάτι καλόγια την πόλη αυτή που βλέπουμε ολοένα να σβήνει. ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΩ ΤΟ ΕΝΟΩ.