ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

μελινα

15 χρόνια χωρίς την Μελίνα!
Σαν σήμερα πριν δεκαπέντε χρόνια, στις 6 Μαρτίου 1994, έφυγε από κοντά μας η Μεγάλη Ελληνίδα,η αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη. Όσο περνούνε τα χρόνια τόσο περισσότερο αυτοί οι άνθρωποι θα λείπουνε!Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόσωπο στην Ελλάδα, που να το θυμούνται με τέτοια αγάπη οι Έλληνες, γιατί ηΜελίνα είχε όραμα, διείσδυση στην κοινωνία, αγαπούσε τους ανθρώπους, δούλευε γι’ αυτούς! Όμως τομεγαλύτερο έργο της Μελίνας ήταν ότι έφερε τον Πολιτισμό κοντά στον σύγχρονο Έλληνα, ευαισθητοποιώνταςμας και κάνοντας μας όλους υπερήφανους για την πολιτιστική μας κληρονομιά.Η διαδικτυακή τηλεόραση της PIAZZA del POPOLO, εκπέμπει από σήμερα σπάνιο οπτικοακουστικό υλικόαπό την ζωή της Μελίνας Μερκούρη, με τραγούδια και σκηνές από τις μεγάλες ταινίες της, καθώς και με συνεντεύξειςπου παραχώρησε στην ελληνική τηλεόραση και σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα. Καλή τηλεθέαση




Δείτε PIAZZA del POPOLO Live TV εδώ -- PIAZZA del POPOLO - http://piazzadelpopolo.blogspot.com/PIAZZA


Web Radio - http://piazza-radio.blogspot.com/


PIAZZA Web TV - http://piazza-tv.blogspot.com/





Σχολιάζουμε τα άσχημα και τα καλά τεκταινόμενα στην πόλη μας!Καταγράφουμε την επικαιρότητα και συμμετέχουμε στον διάλογομε τον πολίτη και τον χρήστη του διαδικτύου.Η πολιτική μας κουλτούρα είναι κληρονομιά μας!