ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

εθνικιστικο μισος με θυμα 12χρονο πιτσιρικα

Τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή» και τον έστειλε στο… νοσοκομείο. Ο λόγος για τον Νικόδημο Τσαρκνιά, ο οποίος, αν και αποσχηματίστηκε το 1993, όχι μόνο συνεχίζει να κυκλοφορεί με ράσο, αλλά αυτοαποκαλείται και «επίσκοπος της… Αιγαιακής Μακεδονίας», ρίχνοντας νερό στο μύλο της προπαγάνδας των Σκοπίων για ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στη χώρα μας.

Επίθεση σε 12χρονο αγόρι

Στις 17/11/2002, στην Αριδαία, ο κ. Τσαρκνιάς επιτέθηκε σε ένα 12χρονο αγόρι, τραυματίζοντάς το στο δεξί μάτι και τον αυχένα, επειδή νωρίτερα μαζί με φίλους του τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή». Αποτέλεσμα ήταν να διακομισθεί το παιδί στο νοσοκομείο Έδεσσας και να νοσηλευτεί για δύο ημέρες, ενώ οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση για «επικίνδυνη σωματική βλάβη».

Τόσο στο πρωτόδικο, όσο και στο Εφετείο, που εκδικάστηκε στις 10/3/2009, ο κ. Τσαρκνιάς καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση.

μοσιογράφος της εκπομπής «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ» επιχείρησε να συνομιλήσει με τον κ. Τσαρκνιά, προκειμένου να ζητήσει την άποψή του για όσα κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού.

Απάντηση βέβαια δεν έδωσε, αλλά βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί φραστικά και κατά των δημοσιογράφων, χαρακτηρίζοντάς τους «ρουφιάνους» και «κυπατζήδες», ενώ από τα πυρά του δε γλίτωσε ούτε ο υπέργηρος πρώην μητροπολίτης Φλωρίνης, Αυγουστίνος Καντιώτης, τον οποίο αποκάλεσε… «σκατόγερο»!

Στην Ελλάδα του «ό,τι δηλώσεις, είσαι...», ο συγκεκριμένος ρασοφόρος δηλώνει «επίσκοπος της Αιγαιακής Μακεδονίας», με υπογραφή «ελέω θεού» μάλιστα.

Με την οικονομική υποστήριξη Σκοπιανών της διασποράς, το 2001 ξεκίνησε στην Αριδαία την αυθαίρετη κατασκευή της εκκλησίας της Αγίας Ζλάτκα, την οποία και όρισε ως έδρα της επισκοπής του, με την σημαία του δεκαεξάκτινου ήλιου της Βεργίνας να κυματίζει στην είσοδο.

Απουσία ποιμνίου, στην Αγία Ζλάτκα ιερουργεί κατά καιρούς στα σλαβικά σε επισκέπτες που έρχονται από τα Σκόπια για να τον εμψυχώσουν και, βέβαια, να τον στηρίξουν με τον «οβολό» τους. Πρόσφατα, μάλιστα, τέλεσε στα σλαβικά και νεκρώσιμη ακολουθία ενός συγγενικού του προσώπου, προκαλώντας την αντίδραση της Εισαγγελίας Έδεσσας.

Στη γειτονική χώρα ο Νικόδημος Τσαρκνιάς θεωρείται εθνικός ήρωας και γίνεται δεκτός με κάθε τιμή από τις Αρχές. Οι τηλεοπτικές εκπομπές τού αφιερώνουν ώρες ολόκληρες, προκειμένου να εκτοξεύει τη «χολή» του κατά της Ελλάδας, για παραβίαση των δικαιωμάτων της υποτιθέμενης μακεδονικής μειονότητας.

Στη συνάντηση που είχε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Έδεσσα η ανεξάρτητη εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ, Μακ Ντούκαλ, με μέλη του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου», πήρε και ο ίδιος μέρος και παρουσιάστηκε βέβαια ως… «επίσκοπος της μακεδονικής μειονότητας», που καταπιέζεται από τις ελληνικές Αρχές.

Τόσο πολύ καταπιέζεται ο κ. Τσαρκνιάς, που παράνομα φέρει το ιερατικό σχήμα, παράνομα έκτισε ναό, παράνομα ιερουργεί.

Είναι αυτός που κατηγορεί την Ελλάδα για εθνικισμό, την ίδια ώρα που μιλάει για μεγάλη Μακεδονία μέχρι τον Όλυμπο, χαρακτηρίζει «τουρκόσπορους» τους Πόντιους και τους Μικρασιάτες της βόρειας Ελλάδας και διεκδικεί αποκλειστικά το δικαίωμα να κατάγεται από το Μέγα Αλέξανδρο και το Βουκεφάλα.


www.zougla.gr