ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

αιμοδοσια

«Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 θα πραγματοποιηθεί στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουν το διδακτικό προσωπικό του Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου σε συνεργασία με το σύλλογο εθελοντών αιμοδο-τών Ορεστιάδας ,«ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ Ο ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ», καθώς και με το Νοσοκομείο Α-λεξ/πολης από τις 9.00΄ έως τις 13.30΄ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου.
Παρακαλούνται όλοι όσοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στην εθελοντική αιμο-δοσία και να ενισχύσουν έτσι την προσπάθεια για τη διασφάλιση επάρκειας αίματος, που χρειάζεται η Πατρίδα μας.
Στην αιμοδοσία μπορούν να πάρουν μέρος εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες μαθητων, αλλά και όποιος ενημερωθεί για την προσπάθεια αυτή και επιθυμεί να συμβάλλει στην όσο το δυ-νατόν συγκέντρωση μεγαλύτερης ποσότητας αίματος που θα ανακουφίσει κάποιους συνανθρώπους μας .
Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρε-ται. Είναι ζήτημα ζωής. Είναι ζήτημα τιμής. Αφορά εσένα τώρα, μας α-φορά πάντα όλους μας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

ΖΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ